ROOS Freizeitanlagen GmbH
Water met een Zuiders temperatuurtje in uw zwembad

Dit is ROOS

ROOS-Freizeitanlagen is haar activiteiten begonnen in 1973. Eerst werden alleen zwembad systemen vervaardigd. Al snel besefte zaakvoerder Franz Roos dat verwarming van zwembaden het plezier in het eigen bad enorm verhoogt.

De eerste zwembad zonneverwarming werd in 1979 in gebruik genomen. Tot vreugde van de bezitter wordt zijn zwembad er tot op heden nog steeds mee verwarmt!

De firma ROOS Freizeitanlagen GmbH (ROOS vrijetijdsinstallaties bvba) werd in 1973 opgericht. In het begin vervaardigde ze alleen zwembaden. Maar al snel zag de zaakvoerder Franz Roos in dat zwembadverwarming op zonne-energie de zwempret in een eigen zwembad aanzienlijk zou vergroten.

De eerste zonneverwarmingssystemen voor zwembaden werden al in 1979 in gebruik genomen. Tot grote vreugde van de eigenaars van zo’n systeem werkt hun investering nog steeds.

Permanente evaluatie van de ervaringen leidde tot een continue ontwikkeling en perfectionering van het ROOS®zonnesysteem. Het bekomen van internationale patenten was bijna een logisch gevolg te noemen. De ontwikkelaar Franz Roos hechtte grote waarde aan het grote opwarmingseffect en de duurzaamheid van de gebruikte materialen.

Eenvoudige en veilige montage:

“De montage moet zo eenvoudig mogelijk zijn, zo kan zelfs de particulier zijn eigen zonneverwarming voor zijn zwembad monteren.”

Dit doel werd ook echt gerealiseerd. De klanten zijn hiervan de getuigen.

Vandaag de dag wordt het ROOS-zonnesysteem over de hele wereld gebruikt. Wij zetten ons nog steeds in voor de verspreiding van dit beproefde systeem en het zou ons een groot genoegen zijn mocht ook u een zonneverwarmingssysteem van ROOS® voor uw zwembad in huis halen. Wij garanderen u in elk geval dat het systeem u veel warmte en waterpret zal brengen!